ENGLISH
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

súgó

Tisztelt Látogató!

Honlapunkat igyekeztünk minél felhasználóbarátabb módon kialakítani, de előfordulhat, hogy valamit nem találsz meg, vagy valamelyik menüpontban elakadsz. Az ilyen esetekben veheted hasznát az alábbi rövid "használati utasításnak".

Kezdőlap

A kezdőlapon, a weblap elsőként megjelenő felületén mindig az aktuálisan négy legfontosabb hír bevezetőjét olvashatod, kazettás elrendezésben. A hír címére kattintva megtekintheted annak teljes változatát. A kezdőlap alján (kék alapon) minidig megtalálod a legközelebbi találkozó rövid leírását, helyszínét és időpontját. A dátumra kattintva a bővebb információkat olvashatod.


JOBB FELSŐ RÉSZ:


BELÉPÉS - Regisztráció

Ha honlapunk állandó látogatója vagy, érdemes magad felhasználóként - úgymond törzslátogatóként - regisztrálni. Ezt a kezdőlapon, a regisztráció feliratra kattintva teheted meg. Az adatmezők kitöltését követően kattints a "regisztráció" gombra és legközelebb már a saját nickneved és jelszavad segítségével léphetsz be. A fórumban egyedül ilyen nicknévvel belépve tehetsz hozzászólásokat, illetve indíthatsz új témákat (topicot).

E-MAIL

Erre a gombra kattintva a "kapcsolat" menüpontba ugrasz. (lásd:KAPCSOLAT)

KERESÉS

A "keresés"-re kattintva két sáv jelenik meg a felületen. A felsőbe kattintva írd bele, hogy mi az a szöveg(rész) amit keresel, az alsó legördülő sávban pedig válaszd ki, hogy szövegben, vagy képnévben szeretnél keresni! Ezt követően nyomd meg a "keresés" gombot, majd az esetlegesen kihozott találatok címeire kattintva élvezd a keresés eredményét!

ZÁSZLÓK

A Mini Club Hungary honlapja tartalmának egy része megtalálható a zászlókra kattintva angol, ill. német nyelven. A nyelvváltáskor automatikusan a két nem használt nyelv nemzetének zászlója jelenik meg.


MENÜSOR:


HÍREK

A hírek menüpontban mindenféle Minivel és klubélettel kapcsolatos dolgokról olvashatsz. A kezdőlaphoz hasonlóan itt is a négy legfontosabb hír rövid változatát látod, melyek címére kattintva hozzáférsz a teljes anyaghoz. Az archív hírek megtekintéséhez lapozó áll rendelkezésedre a lap alján.

MCH TAGOK

Az MCH tagok fülre kattintva tagjaink azon részének adatait tekintheted meg, amely a honlapra felhasználóként regisztrált és ennek során hozzájárult adatai megjelenéséhez. Nicknevükre kattintva bővebb információkat találsz róluk és autójukról. Ha klubtag vagy és szeretnéd, hogy az interneten az autód képei is megjelenjenek, akkor a nickneves belépést követően a jobb felső, piros beléptető mezőben kattints a "Képek Adminisztrálása"-ra és töltsd fel saját képeidet. Az "Adataim módosítása"-t szintén itt találod.

MINI CLUB HUNGARY

Ez alatt a fül alatt a klub történetével és életével kapcsolatos cikkeket találsz. A cikkek címére kattintva válik hozzáférhetővé a teljes szöveg.

A MINI

Ez alatt a fül alatt a Mini történetével és életével kapcsolatos cikkeket találsz. A cikkek címére kattintva válik hozzáférhetővé a teljes szöveg.

TALÁLKOZÓK

A találkozók menüpontra kattintva egymás alatt találod felsorolva a Mini Club Hungary és tagsága által szervezett, ill. a klubot meghívó találkozókat. A találkozó nevére kattintva elérhető a találkozó leírása, meghívója és ha már lezajlott, a beszámoló és az ott készült képek. Legalul, a "További képekhez..."-re kattintva átugrasz a "galéria" menüpont megfelelő csoportjába, mely az adott találkozó képanyagát tartalmazza.

GALÉRIA

A galéria menüpontban tematikailag elkülönítve találhatod meg a klub fényképeit. Minden csoport egy eseményre vonatkozik, a különböző csoportok egymás alatt felsorolva várják, hogy rájuk kattints. Ha így teszel, több kis képpel fogsz találkozni. A kis képekre kattintva nagyíthatod őket, a nagy képre való kattintás pedig bezárja azt. Alul lapozó segíti a sok kép megtekintését.

MINIOLÓGIA

A miniológia klubunk negyedévente megjelenő nyomtatott hírmondó-újsága. Ezen újságok tartalomjegyzékeit illetve címlapjait találod itt meg, megjelent számonként felsorolva.

HIRDETÉS

Ez alatt a menüpont alatt Minis témában feladott apróhirdetéseket találsz. A két legördülő sáv segítségével választhatod ki, hogy mit; és hogy adni, vagy venni szeretnél-e. A kritériumok megadása után nyomd meg az "OK" gombot. Ezután megjelennek a hirdetések rövid változatai. A teljes terjedelmet a termék nevére való kattintással hívhatod elő. Ha a hirdetés tartalmaz képet, akkor annak kicsinyített változatával a galériának megfelelően kell bánni.

CSINÁLD MAGAD!

Ebben a menüpontban a Mini otthoni javításához, karbantartásához találhatsz különböző segédleteket, cikkek formájában. A cikkek rövidített változatai - a hírek ponthoz hasonlóan - egymás alatt helyezkednek el. A címükre kattintással érhető el a teljes szöveg.

FÓRUM

A Mini Club Hungary fórumja bárki számára elérhető és nyitott. A hozzászólások megtekintése a téma címére történő kattintással lehetséges. Az adott témához hozzászólni és új témát nyitni azonban csak a regisztrált felhasználók tudnak(regisztráció -> lásd: Belépés-Regisztáció). Az "Új téma hozzáadása" feliratra kattintva tudod létrehozni a saját topicodat (témádat). Ha regisztrált felhasználó vagy, a témán belül az "Új hozzászólás a témához"-ra kattintva teheted hozzá véleményedet a többiekéhez.

PARTNEREINK

Ez alatt a menüpont alatt azon cégek elérhetőségeit és logóit találod, akik a Mini Club Hungary tevékenységét ilyen, vagy olyan formában segítik. A kereskedelmi cégek minis termékeiből kapnak például a a tagok kedvezményeket. Nevükre kattintva érheted el weblapjukat.

LINKEK

A linkek menüben különböző minis kötődésű honlapok címei vannak összegyűjtve a világ minden tájáról. Csoportosításuk a lehető legegyszerűbb módon történt, a legördülő sávból kiválaszthatod a számodra legérdekesebb kategóriát. Az "OK"-ra kattintva a csoportban szereplő linkek egymás alá rendeződnek. Rájuk klikkeléssel érheted el akár a legtávolabbi minis oldalt.

GYIK

A GYIK (gyakran ismételt kérdések) menüpontban az egymás alatt felsorolt egyes kérdésekre rákattintva kaphatod meg a rájuk vonatkozó választ.

KAPCSOLAT

A kapcsolat menüben egy táblázatot láthatsz, ahol az örökös tiszteletbeli elnök - Király Ferenc - és a mindenkori elnökség telefon-elérhetőségét és tisztségét tüntettük fel. Az itt szereplő nevekre klikkelve azonnal írhatsz nekik e-mailt.


JOBB ALSÓ RÉSZ:


IMPRESSZUM

Az impresszumban megtalálod a miniclub.hu felelőseit és az alapvető értékvédelmi elveket.

MODERÁLÁSI ELVEK

A "Moderálási elvek"-ben javarészt a fórumon való esetleges szankcionálás feltételeiről olvashatsz.Megkönnyíti a honlapon való tájékozódást a fejléckép alatt található navigálósor. Akárhol vagy a honlapon, lépcsőzetesen nyomon tudod azt követni, egészen a kezdőlapig ("mini"). Bármelyik lépcsőfokra rákattintasz, az oldal azonnal odaugrik.


Ha a fenti sorokban nem találtad meg a megoldást a problémádra, bátran fordulj hozzánk segítségért az info@miniclub.hu címen.

Sok sikert és kellemes időtöltést kíván ehhez a Mini Club Hungary elnöksége.

Belépés


Név:


Jelszó:


Regisztráció

Szavazás

Milyen kütyün keresztül olvasod a honlapunkat?
szavazás állása és régi szavazások