ENGLISH
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

XXV. International Mini Weekend - 2020.07.08.

Magyarország - Balatonfüred

XXV. International Infection Mini Weekend

Balatonfüred, 2020. július 8-12.

A huszonötödik, jubileumi IMW 2020-ban tért volna vissza a Balaton legnagyobb kempingjébe, oda, ahol a Mini Club Hungary története legnagyobb és mindmáig felülmúlhatatlan sikerét elérve megrendezte a nemzetközi körökben is az egyik legjobbnak tartott 2012-es világtalálkozót.

Sajnos az élet közbeszólt, és a koronavírus miatt érvényben lévő rendezvény-tilalom – legalábbis jelen állás szerint – nem teszi lehetővé, hogy megrendezzük a találkozót. AZONBAN a május 4-én életbe lépett vidéki enyhítő intézkedéseknek köszönhetően a Füred Kemping is kinyithat, így egyéni szervezésű nyaralásnak nincs akadálya, a klub által korábban lefoglalt szálláshelyeket nem mondtuk vissza. Így aki nem szeretne lemondani a balatoni pihenésről, az egyéni szervezésben, ugyanakkor, ugyanott megteheti.

Amint az elmúlt két hónapban láthattátok, a vírus miatt elrendelt korlátozó intézkedések szinte heti rendszerességgel változnak, úgyhogy figyeljétek a híreket és a klub hírleveleit, ha pozitív vagy negatív irányban változás lesz, értesítünk benneteket.

Minis üdvözlettel:

az Mini Club Hungary elnökségeBelépés


Név:


Jelszó:


Regisztráció

Szavazás

Milyen kütyün keresztül olvasod a honlapunkat?
szavazás állása és régi szavazások