ENGLISH
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Mini60 - Hatvanban - 2019.05.04.

Magyarország - Hatvan

A jubileumi év újabb fontos eseményére készülünk minden classic minis számára május 4-én, amikor stílszerűen Hatvan városában egy tortával ünnepeljük meg a Mini csodálatos 60 évét.

A helyszín a gyönyörű Grassalkovich-kastély (ma Széchényi Zsigmond Vadászati Múzeum) kertjében lesz, ahová 13:30-ra kell megérkeznünk. Miután leparkoltunk a Minikkel, megebédelünk a kastélykert éttermében. Eközben a látogatók a legszebb és legmenőbb Minikre szavazhatnak, a győztesek pedig díjazásban részesülnek. A kastélykertből 16:40 körül átgurulunk az 5 percre lévő Hatvani Tuning- és Veteránautó Kiállításra, ahol a színpad előtt '60-as' alakba fejlődünk, majd díjátadó, tortázás, végül közös távozás konvojban. 

A gyülekező részletei: 

Találkozó: 2019. május 4. 12:30, 3000 Hatvan, Teleki út 26. (Strand parkoló).

Innen a Teleki - Bajcsy-Zsilinszky - Rákóczi - Grassalkovich - Balassi Bálint úton át bemegyünk a kastély mögé és leparkolunk. 


Legyünk ott minél többen classic minisek, akár klubtag vagy, akár nem, hogy együtt ünnepelhessük a Mini 60. születésnapját!

Opció budapesti találkozásra: 

11:00 és 11:10 között M3 kivezető, Szilas pihenőhely (Shell kút, KFC, McDonalds, stb). Autópálya matricát igényel! (megyei elég). 

Kérdések esetén hívd ezt a számot: 06702532003, Fülöp AttilaBelépés


Név:


Jelszó:


Regisztráció

Szavazás

Milyen kütyün keresztül olvasod a honlapunkat?
szavazás állása és régi szavazások