ENGLISH
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

IV. Irányítószám Találkozó - 2017.09.16.

Magyarország - Pócsmegyer-Surány

Idén immár negyedik alkalommal várunk titeket egy Budapest környéki, egynapos, családias hangulatú, kötetlen nyárbúcsúztató minizésre, melynek helyszíne ezúttal a 2017-es irányítószám tulajdonosa, Pócsmegyer és környéke lesz.

A békásmegyeri Shell-kúton (1039 Budapest, Szentendrei út 373., a Szentendrei út Szentendre felé vezető oldalán) találkozunk 10 órakor, majd rövid minizést követően megérkezünk a Szentendrei-szigeten fekvő Pócsmegyerre. Teszünk néhány kört a faluban, majd letelepszünk a surányi Duna-parton, ahol kezdetét veszi a minis piknik: a csomagtartóból előkerül a boronatárcsa, a minigrill és a magunkkal hozott „sütnivaló”, aki pedig késztetést érez rá, a Dunában is megmártózhat. Rossz idő esetén a grillkolbászok a Miniben maradnak, és átgurulunk a 20 km-re lévő Visegrádra, ahol esőtől és hidegtől védve, egy hangulatos étteremben költjük el az ebédet. Ezután – a spontaneitás jegyében és az időjárás függvényében – a délutáni programot szavazásra bocsátjuk: ha adrenalinra vágyunk, bobozhatunk egyet Visegrádon (http://visegrad.bobozas.hu/), ha pedig inkább testi felüdülésre, akkor visszatérhetünk Leányfaluba, és bevehetjük magunkat a tavaly már kipróbált termálfürdőbe (https://www.leanyfurdo.hu/).

Pakoljátok meg a Minit hűtőtáskával, grillre valóval, sütivel, innivalóval, kempingszékkel és fürdőruhával, és irány Pócsmegyer! Részvételi szándékotokat kérjük, szeptember 9-ig jelezzétek e-mailben (info@miniclub.hu) vagy telefonon az elnökség valamely tagjánál.Tovább a beszámolóhoz...
Találkozó képei:

Belépés


Név:


Jelszó:


Regisztráció

Szavazás

Milyen kütyün keresztül olvasod a honlapunkat?
szavazás állása és régi szavazások