ENGLISH
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Móvári Veteránjármű Találkozó és Alkatrészbörze - 2017.05.06.

Magyarország - Mosonmagyaróvár, Várkert


Meghívó letöltése (Pdf)

Klubunk kiemelt meghívott vendége lesz a fiatal, ám annál aktívabb Mosonmagyaróvári Veteránjármű Egyesület szokásos májusi találkozójának. Impozáns környezet, remek  hangulat, közös  minis-konvojos utazás Győrből. A szervezők nagy szeretettel várnak mindenkit, aki Minivel érkezik, még egy ebédre is megvendégelik.
Klubunk kiemelt vendégként külön sátorral és némi bemutatóval készül, egyszóval a minisekre jellemző családias/sörpados sziget leszünk.
Közös konvojban indulunk reggel 9-kor Győr határából, a Bécsi úton lévő egykori Elvis Parktól, azaz az Agip (Eni, újabban MOL, ahogy tetszik) kúttól. (Az M1-es autópályán a soproni lehajtónál a 129-es km-nél lehajtva Győr felé kell indulni, majd a lámpás kereszteződésben az 1-es útra balra, mosonmagyaróvár felé kell kanyarodni, a benzinkút bal kézre esik. Az 1-es úton Budapest felől végig kell menni a városon és Abda előtt kb. 2 km-rel bal kézre esik a benzinkút.) Az ebéd miatt feltétlen jelezd részvételi szándékodat Linczynél a 30/538-2349-es számon, vagy a linczye@gmail.com címen.

Plakát


Tovább a beszámolóhoz...

Belépés


Név:


Jelszó:


Regisztráció

Szavazás

Milyen kütyün keresztül olvasod a honlapunkat?
szavazás állása és régi szavazások