ENGLISH
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Látogatói jelentkezés

Mielőtt a lap alján kitölti a látogatói jelentkezés mezőit, kérjük, hogy figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

 

A Füred Kemping és Üdülőfalu területén (8230 Balatonfüred, Széchenyi u. 24.) 2012. május 26.-án szombaton zajlik a Mini Világtalálkozó látogatói napja, kb. 1000-1500 Mini részvételével. A látványos és érdekes autók gazdái Európa 30 országából gyűlnek össze Balatonfüreden. Erre tekintettel néhány, a szokásostól eltérő körülményre hívjuk fel kedves vendégeink figyelmét:

1.       A rendezvény szervezője: IMM 2012 Kft. Képviselője: Linczmayer Balázs

 

2.       A Mini világtalálkozó látogató napján a belépésre előzetes internetes jelentkezés, és a 2000 Ft.-os belépőjegy megfizetése után van lehetőség.  Az internetes jelentkezés szintúgy szükséges, ám a helyszínen ezzel már ingyenes a látogatás a 14 év alattiak részére.

  Az előzetes internetes jelentkezést a www.miniclub.hu oldalon (jelen lap aljára görgetve) tehetik meg a részt venni szándékozók, a nevük és az e-mail címük megadásával. A rendezők a fenti adatokat kizárólag saját céljaikra használják, fel, és a rendezvény után törlésre kerülnek. Az adatok kezelését a hatályos adatvédelmi irányelveknek megfelelően, kezelik, és vállalják, hogy harmadik személy részére nem adják át azokat.

  A szervezők az előzetes internetes regisztrációtól, csak abban az esetben tekintenek el, ha a látogatók veterán, klasszikus, vagy youngtimer járművekkel érkeznek. A járművek fenti kategóriákba tartozásának megállapításáról a a rendezők saját hatáskörben gondoskodnak, és bizonyos esetekben akár meg is tagadhatják a részvételt.

 

3.         Az előzetes regisztráció, és a részvételi díj megfizetése csak akkor jogosít a rendezvényen való részvételre, ha a résztvevő tudomásul veszi, kötelező érvényűen elfogadja és betartja a jelen házirendben foglaltakat. Ennek betartását a rendező biztonsági szolgálata a rendezvény ideje alatt folyamatosan ellenőrzi.

 

4.       A fenti időtartam alatt a szervező a rendezvény látogatóinak, külön azonosítót (karszalagot) biztosít, amelyet jól látható helyen viselniük kell. Az azonosítókat a részvételi díj befizetése ellenében bocsátjuk rendelkezésre.

 

5.       A be- és kijáratok ellenőrzését, illetve a kapuk felügyeletét, a terület és a rendezvény rendjét és biztonságát, a szervező saját biztonsági szolgálata ellenőrzi. Ezúton kérjük a látogatók szíves együttműködését.

 

6.         A Mini Világtalálkozó, a látogatók részére kizárólag 10.00 – 20.00 óra között tart nyitva. A kapuzárás időpontjáig a látogatóknak a kemping területét kötelezően el kell hagyniuk. Ha ezt a meghatározott időpontig nem teszik meg, akkor a szervezők a biztonsági szolgált segítségével távolítják el a látogatókat a területről.

 

7.         A rendezvény ideje alatt a kemping területén a gyalogos forgalom a látogatóknak kizárólag csak a főbejáraton keresztül közelíthető meg. Látogatók a rendezvény területére járművel nem hajthatnak be. A járműforgalom a résztvevők számára a főbejáraton az eddigi kétirányú forgalom helyett csak egy irányban befelé lesz lehetséges, míg a kifelé irányuló jármű forgalom a kemping keleti és nyugati oldalán található kapukon keresztül történik. (Lásd. 1. ábra).

 

8.       A járművek a rendezvény koncepcióját tekintve nincsenek kordon illetve korlát mögé zárva, így megkérjük kedves látogatóinkat, hogy tartsák tiszteletben a klasszikus Mini-k, az új MINI-k, és az egyéb járművek tulajdonosainak magántulajdonhoz való jogait. Kérjük önöket, hogy a járműveket indokolatlanul, ne tapogassák, ne próbálják, meg kinyitni az ajtókat, ne próbáljanak meg beszállni, illetve semmilyen módon fizikai kapcsolatba kerülni a járművekkel. Ha a fenti tevékenységek bármelyike elkerülhetetlen, akkor azt csak és kizárólag a tulajdonos szóbeli beleegyezésével tegyék meg.

Bármilyen a látogatók által közvetve és közvetlenül a járművekben és azok környezetében okozott kárért kizárólag a kárt okozók felelnek teljes körű anyagi felelőséggel. A szervezők semmilyen felelősséget nem vállalnak a harmadik személy által okozott károkért.

A szervezők kifejezetten felhívják a figyelmet arra, hogy a gyermekbiciklik, motorok és a babakocsik által okozott károk is minden esetben harmadik személy által okozott kárnak minősülnek!

 

9.       A látogató nap ideje alatt a megszokottól eltérően, kutyák, és hobby állatok behozhatók a kemping területére!

 

10.   A rendezvény területére tilos behozni: ütő, szúró, vagy vágó eszközt, bármely, az életet és a testi épséget veszélyeztető tárgyat, a hatályos jogszabályok és törvények által tiltott eszközt (pl. 8 cm-nél nagyobb vágó élű kést, gázspray, elektromos sokkolót, ólmos botot, stb.), bármilyen, a törvény által drognak vagy kábítószernek nyilvánított szert, a személyes igényt meghaladó mértékű, általános fájdalomcsillapító gyógyszert, alkoholtartalmú, vagy alkoholmentes italt! A fenti tárgyakat a belépésnél a biztonsági szolgálat megőrzésre átveszi, és távozáskor a tulajdonosnak visszaadja. Kivételt képeznek ez alól a hatályos jogszabályok és törvények által tiltott eszközök, illetve a drognak vagy kábítószernek nyilvánított szerek, amelyek a bejáratnál – rendőrségi feljelentés mellett – elkobzásra kerülnek.

 

11.   A fesztivál területén a rendezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vendéglátó, vagy reklámtevékenységet folytatni!

 

12.   A rendezvényre 14 éves kor alatt csak felnőtt kíséretében van lehetőség a belépésre.

 

13.   A vendéglátó ipari egységekben, és a büfében 18 éven aluli, és ittas személyeket nem szolgálnak ki.

 

14.   A rendezvényen kábítószer fogyasztása a hatályos törvények alapján tilos!

 

15.   A rendezők nem vállalnak semmilyen felelősséget az esetlegesen keletkezett személyi vagy anyagi károkért!

 

16.   A szervezők a rendezvény helyszínén a nagy körforgalom déli oldalán információs pontot üzemeltetnek, ahol a rendezvény munkatársai készséggel adnak információt a rendezvénnyel és a vendéglátással kapcsolatban.

 

17.   A szervezők fenntartják a jogot jelen házirend bármikor történő módosítására, amelyről azonban a rendezvény honlapján adnak tájékoztatást!

 

A rendezvényen való megjelenés jelen házirend automatikus elfogadását jelenti.Figyelem! A rendezvény négy napján, Minivel történő részvétellel kapcsolatban érdeklődjön az info@imm2012.hu címen!

Az alábbi jelentkezés során megadott emailcímre visszaigazolást nem küldünk. A rendezvényre belépéskor a látogató, a nevéhez regisztrált emailcím bemondása esetén jogosult a látogatói jegy megvásárlására.

Jelentkezés látogatói napra:

A jelentkezés szünetel.

Belépés


Név:


Jelszó:


Regisztráció

Szavazás

Milyen kütyün keresztül olvasod a honlapunkat?
szavazás állása és régi szavazások