ENGLISH
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Moderálási Elvek

A Mini Club Hungary honlapjának Fórumán az írás és olvasás lehetőségét mindenki számára biztosítjuk, témakörét nem korlátozzuk, közérdekű, magán és szakmai jellegű hozzászólásokra egyaránt mód van.

A topic (téma) indítás azonnal megtörténik, de a moderátor adminisztrációs felületen végzett engedélyezésével válik láthatóvá a felületen. Ha a hozzászólás a moderátor megítélése szerint nem igényel új topicot, mert az tematikailag belepasszol egy már meglévőbe, úgy a hozzászólás a szerző megjelenítésével automatikusan a már működő topicba kerül. Mindezt azért, hogy ne legyen korlátlan számú topic.


A közzétenni szánt információkat előzetesen nem ellenőrizzük. Végzünk viszont ún. moderálást (a nem kívánt üzenetek formai és tartalmi szempontok szerinti utólagos kiszűrését). A moderátor töröl minden olyan hozzászólást, más web-oldalakra mutató csatolást, amely:

 • vulgáris, alpári nyelvezetű, a jĂł Ă­zlĂ©st sĂ©rtĹ‘, szemĂ©lyeskedĹ‘, fenyegetĹ‘ hangnemű, vagy más mĂłdon a kulturált társalgást akadályozĂł hozzászĂłlás 
 • politikai agressziĂłt, pártpolitikai agitáciĂłt foglal magában,
 • bármilyen etnikai, faji, vallási kisebbsĂ©get sĂ©rt, vagy becsmĂ©rel,
 • nemzeteket, nemzeti jelkĂ©peket sĂ©rt vagy gyaláz, tiltott jelkĂ©peket tartalmaz,
 • termĂ©szeti, törtĂ©nelmi, tudományos, kulturális Ă©rtĂ©keket durván ĂłcsárĂłl,
 • jelenlegi, vagy korábbi közjogi mĂ©ltĂłságainkat sĂşlyosan sĂ©rti vagy gyalázza,
 • gyűlöletkeltĂ©sre bármilyen formában alkalmas,
 • rágalmazĂł, becsĂĽletsĂ©rtĹ‘, kegyeletsĂ©rtĹ‘, rĂ©mhĂ­rterjesztĹ‘, közveszĂ©llyel fenyeget stb.
 • mások szemĂ©lyisĂ©gi jogait (jĂłhĂ­rnĂ©v, becsĂĽlet, emberi mĂ©ltĂłság stb.) sĂ©rti,
 • mások szemĂ©lyes adatait az Ă©rintett hozzájárulása nĂ©lkĂĽl közli,
 • szerzĹ‘i jogot sĂ©rt,
 • reklámot, hirdetĂ©st tartalmaz,
 • bármely más, jogszabálysĂ©rtĹ‘ informáciĂłt hordoz, illetve jogsĂ©rtĂ©sre szĂłlĂ­t fel, vagy arra valĂł jelentkezĂ©st tartalmaz,
 • a honlap, illetve a FĂłrum ĂĽzemeltetĹ‘jĂ©vel, szerkesztĹ‘jĂ©vel, moderátorával foglalkozik.

A honlap szerkesztésével, működésével kapcsolatos véleménycserére a "KAPCSOLAT" menüpont alatt van lehetőség.

A felhasználók valódi nevükön vagy tetszőleges álnéven, becenéven (nick) jelentkezhetnek be a Fórumba. Előzetes figyelmeztetés nélkül törlünk azonban minden olyan felhasználót, akinek felhasználói neve a fenti kitételek bármelyikét kimeríti, vagy tévesen azonosítható más valós személlyel. A hamisított, bitorolt, más felhasználóéval összetéveszthető nick-ek is törlésre kerülnek.

Csak a hozzászóló kérésére végzünk javítást a már elmentett hozzászólásokban. Eltávolítjuk az ismételt (flood) hozzászólást, függetlenül attól, hogy az szándékos vagy véletlen. A törölt hozzászólásokra érkező válaszok abban az esetben maradnak fent a fórumon, amennyiben mondanivalójuk a törölt hozzászólás hiányában is érthető.

Törlünk minden, a fórum technikai működését, vagy annak rendeltetésszerű használatát akadályozó, romboló hozzászólást. Így például: a szöveg nélküli hozzászólásokat, a bemásolt nagyméretű képeket (>200kB), fájlokat, a letöltést akadályozó vagy lényegesen lassító csatolásokat ("linkek"), képeket, programokat, a JAVA-alkalmazásokat, automatikusan induló file-letöltéseket, átirányításokat.

A moderálást a honlap domain név tulajdonosa és üzemeltetője által megbízott felelős szerkesztő végzi. A Moderátor a hozzászólások tartalmával kapcsolatban szubjektív véleményt nem nyilvánít. Törlést - a fenti elvekre hivatkozással - végez.

Belépés


NĂ©v:


JelszĂł:


Regisztráció

Szavazás

Milyen kĂĽtyĂĽn keresztĂĽl olvasod a honlapunkat?
szavazás állása és régi szavazások