ENGLISH
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

A Mini

Minipedia
Minis szócikkek az élet minden területéről.
Hungarian Mini History based on Feri001`s archive files
If we want to look back on the Hungarian Mini history, we have to turn back the time about 35 years. As far as the author of this article is addicted to this subject since 1975, he can not give a complete overview, just all his best.
A Mini története
A világ második számú népautója, ikon, jelkép, életforma, stílus, tömegcikk, versenyautó. Olvasd el a Mini történetének rövid kivonatát és ismerkedj meg az évszázad autójával! Vagy ismered a Mini történetét ``átólcettig``? Talán számodra is van itt új információ!
Honi Mini történelem (FeriArchív)
Ha vissza szeretnék tekinteni a magyarországi Mini-történetre, legalább 35 évvel ezelőttre kellene visszanyúlunk. Mivel én csak 1975 óta foglalkozom a témával, így nem lehet teljes körű a következő összeállítás.
Egy 1993-as Cooper eredeti magyar kézikönyve
Egy 1993-as Rover Mini Cooper eredeti kézikönyve. Érdemes megfigyelni a bevezető "nagyautós" nyelvezetét és azt a meggyőződést, mellyel a Mini minőségét ecseteli.
Emlékezzünk együtt!


2007. október 4-én pontosan 7 éve, hogy az utolsó klasszikus Mini legördült az angliai gyártósorról, ezzel befejeződött régi kedvencünk gyártása.
EMBEREK,
akik a Mini-t híressé tették
ÉLETRAJZI BEMUTATÁSOK

Rowan Sebastian Atkinson (Newcastle upon Tyne, Egyesült Királyság, 1955. január 6. – ) brit humorista és komikus színész, avagy: Mr. Bean - Bab Úr a Rekeszizmok Réme
Mini mániások
-avagy- hogy lettem Minis.


Király Ferenc mondja el, hogy szeretett bele és hogy talált a Minire.
Gyártott Mini modellek
1959 és 2000 között


Gyártott Mini modellek
1959 és 2000 között
Összegyűjtötte: Ricardo Plano és Miguel Plano
EMBEREK,
akik a Mini-t híressé tették
ÉLETRAJZI BEMUTATÁSOK

Sir Alexander Arnold Constantin Issigonis (1906 - 1988). 1906-ban, az akkor még Görögországhoz, napjainkban Törökországhoz tartozó Smyrnában, megszületett Alec Issigonis.


lapozo: 1

Belépés


Név:


Jelszó:


Regisztráció

Szavazás

Milyen kütyün keresztül olvasod a honlapunkat?
szavazás állása és régi szavazások