ENGLISH
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Hirdetések

Kérjük válassz kategóriát!
Hirdetés feladása

A miniclub.hu honlap minden Minihez kapcsolódó hirdetést díjmentesen megjelenít, amennyiben használt cikket magánszemély szeretne eladni. A hirdetések tartalmáért nem vállalunk felelősséget. Az oldalt üzemeltető Mini Club Hungary fönntartja a jogot, hogy az általa megítélt, Minihez szorosan NEM kapcsolódó hirdetéseket ne jelenítse meg. A hirdetéseket fél évig tároljuk a honlapon, utána automatikusan töröljük. Amennyiben a hirdető tovább szeretne hirdetni, azt újra meg kell hirdetnie. A hirdető lehetőleg mellékeljen fotót/fotókat az eladó autóról, alkatrészekről, egyebekről 800*600-as felbontásban, mely fotók egyenként nem lehetnek nagyobbak 150 KB-nál. Amennyiben a mellékelt fotó meghaladja a megadott méretet, a hirdetést nem áll módunkban megjelentetni.

A hirdetés szövegének tartalmaznia kell:
  • feladó nevét
  • telefonszámát
  • e-mail címét
  • irányárat
  • igény esetén a fentiekben meghatározott méretű fotókat
  • a következő kiegészítést: “A Mini Club Hungary adatvédelmi irányelveit megismertem és hozzájárulok, hogy a hirdetéshez kapcsolódóan a hirdetésben megadott adataim a miniclub.hu oldalán megjelenjenek.”
Az Egyesület adatvédelmi tájékoztatóját itt találod.

A hirdetéseket az info@miniclub.hu címen várjuk.

Kérjük a hirdetést feladókat, amennyiben hirdetett árujuk elkelt, illetve hirdetésük aktualitását vesztette, azt jelezze az info@miniclub.hu-n, hogy törölhessük hirdetését.

Belépés


Név:


Jelszó:


Regisztráció

Szavazás

Milyen kütyün keresztül olvasod a honlapunkat?
szavazás állása és régi szavazások